esmaspäev, 13. veebruar 2012

Koolitantsu festival


Pikavere vilistlastest ja õpilastest koosnev tantsutrupp Carisma osales 03.veb Harjumaa Koolitantsul Viimsi Keskkoolis. Esineti kahes vanuseastmes 7-9. klass ja 10.-12.klass. Tantsude autoriteks olid Snezanna Golubeva ja Marianne Loik.
Eriliseks tegi Carisma puhul see, et esinesid väga erineva tantsulise taseme ja vanusega tantsijad ning tants loodi rekordilise ajaga kõigest kahe nädala ja seal sees oleva 4-5 trenniga.
Vanemad tantsijad käivad ülikoolis, kuid meie kooli õpilane Viktoria käib veel 6.klassis, kuid sai suurte tüdrukutega väga hästi hakkama, sest tema peotantsuoskused on talle kasuks tulnud ka showtantsu harrastamisel.
Veel on tantsijad erinevatest Eestimaa paikadest ning nii mõnigi õpilane sai esimest korda kokku tantsida alles sama päeva hommikul, nii ka meie Viktoria, kes on ääretult tubli ja õppis individuaalselt või siis videotelt. Osa võttis ta mõlemast tantsust nii oma vanusegruppile kohasesest kui ka keskkoolide astme tantsust. Nende tantsude nimed olid Sünergia esiletõus ja Elu apokalüpsis.
Sünergia oli tavaline jõuline tants, mis otseselt ei jutustanud ühtegi lugu, kuid Elu Apokalüpsis hakkus nii Koolitantsu teemaga ,, Tants fookuses“ kuid ka üleüldiselt kõigega. Noorte esimest tantsu näidati ka TV3, aga viimase tantsu teema läbiv joon oli internet ja suhtluskeskkond Facebook ning kõige sellega kaasnevad ohud. Samuti sai tants kohtunikelt kuhajaga kiidusõnu, sest neile meeldis nii kostüüm, meik, tantsijad, liigutused, lugu, konseptsioon ja pealkiri. Kõik oli nende sõnul
,, Võimas, raju, energile, super ning sobiks isegi klubisi vallutama.“ Kuid tulemused edasipääsu tõttu poolfinaali selguvad 27.veebruariks, seniks aga hoiame pöialt, et nende seas on ka meie tantsutrupp Carisma!

Loomulikult jäädvustati ühtteist ka kaamerale, et mida saaks tulevikus nautida .

http://www.youtube.com/watch?v=eltt-sCdKPs&list=HL1328523009&feature=mh_lolz

http://www.youtube.com/watch?v=6g4YH6Afafg&list=UUfddNd8uuLR1JQHIzKXASZg&index=1&feature=plcp

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar