neljapäev, 2. mai 2013

Pikavere robootikaringi toetab AS Mistra Autex


Teisipäeval, 30. aprillil toimus Pikaveres AS Mistra Autexi ja Pikavere laste robootikaringi koostööprojekti avaüritus. Pikavere robootikaring on tegutsenud kaks ja pool aastat, on osaletud edukalt vabariiklikel FLL võistlustel ning võeti osa ka Võru Roboti Tsõõrist. Robootikaringis osalevad õpilased 1.-6. klassini.
AS Mistra Autexi juht Priit Tamm kiitis entusiastlikke eestvedajaid, kes julgevad plaane teha, ideid teostada, koostööd teha ja toetajaid leida. Firma juhatuse koosolekul juhtus esimest korda, kus ettepanekule toetada Pikavere robootikaringi, ei olnud ühelgi juhatuse liikmel vastuväiteid, kõik hindasid robootikaringi tööd perspektiivikaks ning väga kasulikuks nii lastele endile kui pikemas perspektiivis Eesti majandusele. Mistra juht Priit Tamm andis üle suure koti märgiga 5+, mis tähendab väga head tööd. Kotis oli kaks uut robotikomplekti, mitmesuguseid andureid ja sülearvuti robootikaringile. Edaspidi toetab Mistra robootikaringi võistlustel ja õppepäevadel osalemist ning vajadusel ka uute õppevahendite soetamisel.
Maikuus on Pikavere robootikaringil plaan võtta vastu küllakutse TTÜ informaatikaosakonda ning kindlasti käia vaatamas kuidas käib töö suures ettevõttes AS Mistra Autex. Priit Tamme sõnul kuluvad robootikaringis saadud mõtlemis- ja probleemilahendusoskused ära igal tööstuses töötaval töötajal.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar